Vertrek.... - Reisverslag uit Valdivia, Chili van chili - WaarBenJij.nu Vertrek.... - Reisverslag uit Valdivia, Chili van chili - WaarBenJij.nu

Vertrek....

Door: Lonneke

Blijf op de hoogte en volg

19 September 2004 | Chili, Valdivia

Goedemorgen allemaal,
Vandaag is het dan zover, over een kwartier rijden we weg uit Tegelen en over zo'n 50u zullen we aankomen in Valdivia!! De zenuwen slaan nu wel hard toe, maar toch is er ook een beetje plaats voor nieuwsgierigheid naar onze verblijfplaats voor de komende 3 maanden. Bedankt voor alle lieve afscheidswoorden en tot in het nieuwe jaar....

• 19 September 2004 - 08:57

Nynke:

Hey Lonneke, ik had je net aan de telefoon en ga er vanuit dat je dit pas leest als je in Chili zit. Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en dat het zonnetje schijnt!

• 19 September 2004 - 09:03

Wieneke En Martijn:

Hoi Nina, Sita en Lonneke,
    wij willen jullie ff een hele goede reis wensen!!!
    en natuurlijk veel plezier in chili.
    groetjes!!!

• 19 September 2004 - 09:34

Tannie Epskamp:

Beste dames ook al ken ik jullie niet alle drie persoonlijk. Toch wens ik jullie veel plezier en leerzame periode vanuit jullie studie hebben.

• 19 September 2004 - 10:58

Marleen:

He Nina en de andere 2 wereldreizigers,
    Zo op het moment dat ik dit schrijf zullen jullie net in het vliegtuig zitten. Ik hoop dat jullie een goede reis hebben. Nogmaals heel veel plezier en succes met de opdracht!! Groetjes!

• 19 September 2004 - 15:45

Elleke:

Lieve Lon,
    Ik wilde je toch nog een keer heel veel plezier wensen en succes.Ik ga je erg missen!Ik hoop dat je een geweldige tijd hebt en de andere meisjes ook.
    Tot snel...
    kus

• 19 September 2004 - 16:28

Francien:

Nog efkes ein klein bericht van mich waarschienlik zuus-se dit pas as-se in Chili bus.Ich haop des-se ein gooje reis heas gehad. Waal lang det is zeker waor.Maak d'r eine te gekke tied van.
    Vuel Groetjes van Henk, Francien,Daisy, John, Danielle, Luuk en ein puetje van Tara

• 19 September 2004 - 19:02

Thurry Neve:

Hoi Nina en vrienden,
    Het is hier nu bijna 21:00 uur zondagavond en jullie hangen waarschijnlijk ergens in de lucht op weg naar Chili.
    Ik hoop dat jullie het daar heel erg naar jullie zin zullen hebben en er flink wat van leren. Succes!

• 19 September 2004 - 19:22

Audrey:

Hai!!!
    Ik wens jullie allemaal heeel veel plezier!!! Ik zal regelmatig op de site kijken!!

• 20 September 2004 - 10:16

Nina:

he nina

ben je goed aan gekomen?
    we wensen je veel succes daar in dat verre chili!

groetjes timmy en wendy

• 20 September 2004 - 11:13

Ruud:

De dames zijn zojuist geland in Santiago! Nu maar hopen dat ze goed door de douane komen.

Vuelo N° Origen Hora Situación
    IBE 6833 MADRID 07:03 ARRIBADO

Ruud.

• 20 September 2004 - 14:54

Stephan:

he vrouwen
    hoop da jullie goed zijn aangekomen en dat alles een beetje is zoals jullie verwachten
    en veel plezier in chili en maak er iets leuks van

groeten stephan

• 20 September 2004 - 16:31

Bert En Lia:

Nina,we zijn erg benieuwd wat jullie zoal in Valdivia zullen aantreffen.In ieder
    geval wensen we jullie
    veel plezier en wijsheid toe in dit verre land!

• 20 September 2004 - 20:47

Rob Broekman:

Hoi Lonneke,

Hier in Suriname is alles oke!! Leuke mensen en geweldige werksfeer. Veel plezier nog in Chili en tot mails,

Groetjes Rob

• 20 September 2004 - 22:09

Lieke:

Hi Nina (sorry, ik ken Lonneke en Sita niet persoonlijk),

Nu zit je in Chili en gaat het echt beginnen.. Leuk dat je het thuisfront via deze site op de hoogte houdt!!
    Groetjes, Lieke

liefs voor iedereen.

• 21 September 2004 - 16:17

Eef:

He Lonneke,
    Goed aangekomen? Heel veel plezier in Chili en werk ze.

groetjes Eef

• 21 September 2004 - 17:18

Sjraar:

De dames hebben (eindelijk) gebeld. De reis is heel voorspoeidg verlopen. Doordat ze de dagbus van Santiago naar Valdivia konden nemen waren ze veel eerder ter plekke. Na het uitslapen volgde het telefoontje waar Jose en ik zo naar uitkeken. Iedereen de groeten en vanaf 20.00 zitten ze op MSN.

Sjraar

• 21 September 2004 - 18:04

Harry Berendsen:

Nina, Lonneke en Sita.
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen gisteravond om 22.00 uur en dat je gelijk onderdak had voor de nacht. Ik hoop dat het zomerhuisje dat jullie hebben gekregen snel went en dat het wat warmer wordt. Ik zal proberen op MSM te komen, maar ik ken het wachtwoord niet.

• 21 September 2004 - 18:11

Iris En Jan Willem:

Geweldig dat de reis zo goed verlopen is! En nu maar goed warm blijven met veel dekens!!!
    We hopen snel weer contact met jullie te krijgen.

• 21 September 2004 - 18:31

Anja, Pp En Kids:

Hoi Lonneke,Nina en Sita,
    Ik ben erg blij te horen dat jullie veilig op de plaats van bestemming zijn aangekomen.
    Ik zou zeggen, rust maar goed uit van jullie vermoeiende reis, en ik hoop gauw van jullie te horen en misschien ook wat foto's te zien. (Ik ben nl.super nieuwsgierig)
    Ik wens jullie een hele fijne, leerzame tijd toe, en kijk uit naar jullie nieuwtjes. Heel veel liefs en kusjes uit Belfeld. Groetjes, Anja, Paul-Peter, Job en Bram

• 21 September 2004 - 19:29

Henriette, Thijs, Maartje En Sjoerd:

Hoi Lonneke en de rest,

na een lange reis eindelijk op de plek waar je wilt zijn. Gelukkig is alles goed verlopen. Rust maar lekker uit en dan aan de slag. Wij zullen jullie belevenissen blijven volgen.
    Veel succes en de groetjes.

• 21 September 2004 - 19:35

Opa En Oma Holkamp:

Hallo Lonneke, Sita en Nina,

We zijn blij dat jullie heelhuids aangekomen zijn. Nu kan oma eindelijk rustig slapen.

Maria en Marinus

• 21 September 2004 - 20:34

Sjraar:

Lonnke stuurde deze e-mail:

Hallo ouders en zo!

Hierbij onze adres- en telefoongegevens:

Cabanas MayMo nummer 6
    Los Pelues 391
    Isla Teja - Valdivia
    Chile

Telefoneren: (00) 56-63211189 vragen naar cabana 6 (seis) Let wel op: het is 6 uur vroeger hier in Chili. We laten zoveel mogelijk weten wanneer we aanwezig zijn.
    Morgen zijn we tot 11u (17u in Ned) in de cabana.

Alles loopt op rolletjes!!

Groeten en een dikke kus,

Nina, Sita, Lonneke