Eerste gegevens verzameld
Door: Lonneke en Sita
23 September 2004 | Chili, Valdivia
Bedankt voor alle lieve berichten!
Gisteren zijn we op ons eerste bedrijf geweest om 288 koeien op kreupelheid te beoordelen. Het was 2u rijden door de mooie heuvels rondom Valdivia. Onderweg zie je veel mensen de snelweg oversteken. Ook kom je af en toe een paard met wagen tegen. Vandaag zijn we om 6u vertrokken weer terug naar het zelfde bedrijf om 20 kreupele koeien te bekappen. Op deze bedrijfsbezoeken gaan 2 jonge dierenartsen met ons mee, Jose en Efren. Zij zijn erg grappig en het is heel gezellig.Wij leren Spaans van hen en zij Engels van ons. Gisterenavond hebben ze ons meegenomen naar el Blinker. Hier heerlijke bocadillos gegeten, dit zijn dik belegde zeer grote broodjes. Vanavond gaan we weer zelf koken in onze cabaña. Hopelijk is onze houtkachel dan ook weer goed opgestookt door Chico. Tot snel.
23 September 2004 - 22:11
Elleke En Mama:
smakelijk eten(chili con carne he)wij gaan nu naar bed.tot gauw,bekap ze!
kusje -
23 September 2004 - 22:11
Elleke En Mama:
ff vergeten...ook voor nina en sita -
24 September 2004 - 01:41
Nynke:
Goed bezig daar! Dat gaat helemaal goedkomen! En dat eten klinkt ook errug goed. Succes met werken!
Groetjes xx -
24 September 2004 - 07:12
Iris Bennema:
wat een leuk bericht, we zien het helemaal voor ons!!Het gaat vast wel goed zo met het onderzoek! En zo leren jullie veel over Chili uit de eerste hand!
Veel liefs, Iris en Jan Willem -
24 September 2004 - 08:01
Chantal:
He Lonneke en medereizigsters!
Wat gaaf! Het avontuur is begonnen!!!! Geniet ervan, wij houden het hier in het natte, koude Nederland door jullie verhalen ook wel vol!
Heel veel succes met alles en die broodjes klinken lekker!? Misschien heb je straks nog lekkere recepten door te geven??? Hahahahah
Veel plezier en dikke kus. -
24 September 2004 - 13:43
Lieke:
Hoi Nina,
Wat een leuke website hebben jullie, nu kan ik altijd even kijken wat je gedaan hebt. Veel plezier!!! Liefs, ook van mama. -
24 September 2004 - 14:38
Roosmarijn:
hoi sita
zijn jullie al overspannen van de 280 koeien? en zijn er veel zieke bij?
Hebben jullie al tijd gehad om een beetje in de omgeving te kijken? het klinkt leuk. Maar zo te horen aan die houtkachel is het niet zo warm daar waar jullie zitten, of valt dat wel mee?
Hasta la vista! -
24 September 2004 - 16:03
Robbert:
Heej nina,
We hebben deze site van je ma gekregen dus ff reageren ziet er mooi uit kzal de site blijven bekijken
Groeten
Robbert en de familie -
24 September 2004 - 16:59
Henriette En Maartje:
Wij zitten hier in de stromende regen en balen. Gelukkig hebben jullie het daar leuker. Succes met al die koeien. -
25 September 2004 - 11:30
Lia:
Hard werken dus voor jullie eerste dag.
En vooral niet vergeten te genieten van de omgeving, mensen en het
eten. -
25 September 2004 - 15:00
Hans:
Hoi Nina
Ik kreeg het adres van je vader, dus gelijk maar effe gekeken, nou is echt leuk om zo te zien wat jullie meemaken en zo leren wij ook weer wat over chili :-). Veel plezier daar met je vriendinnen.
groetjes Hans, Rhoda en kids -
25 September 2004 - 16:48
Annette:
Lieve Sita, Nina en Lonneke,
hartstikke leuk om zo bij te houden waar jullie mee bezig zijn. Waarschijnlijk nu flinke spierpijn van t bekappen of niet?
Geniet van alles en ik stuur jullie snel een mail.
Veel liefs