Novio's in Chili - Reisverslag uit Valdivia, Chili van chili - WaarBenJij.nu Novio's in Chili - Reisverslag uit Valdivia, Chili van chili - WaarBenJij.nu

Novio's in Chili

Door: Nina

Blijf op de hoogte en volg

27 December 2004 | Chili, Valdivia

Hallo allemaal,

Donderdag hebben Lonneke en ik nog de eilandtour geaan. Wel slecht weer en met zijn achten geplet in de achterbak van de pick-up over onverharde wegen, maar das avontuur natuurlijk. Heel mooi met de stranden en ook nog goudzoekers aan het werk gezien. Daarna 's avonds naar Castro gegaan en .... Sita met Menno ontmoet. Die hadden alkaar gelukkig ook gevonden.
Vrijdag Isla Quinchao bezcht en zaterdag weer de bus terug naar Castro. Zondag uitgeslapen en boodschappen gedaan. Om 10 voor 6 landen de heren mooi op tijd, ik helemaal zenuwachtig, maar alles was goed. Behalve dan dat Stephan zijn rugzak nog in Atlanta staat, niet zo handig, maar dan moeten we maar hard gaan duimen dat die op tijd aankomt. ´s Avonds lekker eigengemaakte pizza´s gegeten en pisco sour gedronken. En weer lekker tegen elkaar aan geslapen.
Net Nestor ontmoet en nu op de universiteit op internet, daarna rondje Valdivia en hopelijk morgen Naar het meer van Llanquihe. Heel veel groetjes van ons vieren, alvast een fijn nieuwjaar en tot snel!
Nina

• 28 December 2004 - 17:05

Nina En Stephan:

he stephan,veilig aangekomen??jij bent ook een lekkere,laat je mijn rugzak achter in amerika!haha!heel veel plezier in chili!groetjes mi

• 28 December 2004 - 18:00

Lia:

Goed te horen dat de reis goed verlopen is. Behalve de rugzak dan. Onderbroeken zijn overal te koop !!Heel veel plezier en een goede vakantie toegewenst.

• 29 December 2004 - 15:04

Jeanne:

Heel veel plezier en geluk gewenst tijdens jullie vakantie. Weet inmiddels niet meer zo goed waar jullie zijn, maar ik neem aan dat jullie oud en nieuw vieren in Pucon. Liefs.

• 30 December 2004 - 09:29

Francien:

he Lonneke en Ruud kllar voor de jaarwisseling?
    Wij wel, ik wens jullie samen een fijne jaarwisseling toe en al het goede voor 2005.
    Ook namens de rest van mijn familie

• 30 December 2004 - 11:04

Tannie Epskamp:

goede morgen
    vakantievierders.
    Met ons alles goed en hoe is het met de rugzak van stephan?
    Is die al terecht hopelijk wel.
    Veel plezier en vooral genieten van de mooie plekjes van chilie
    tot horens groetjes tannie ,ton en thomas.

• 30 December 2004 - 13:16

Thomas:

He, broertje!!! Alles goed kerel hoop het wel. Hoop dat je je tas al heb. ik zou zeggen geniet er van met zijn zessen. Groeten Tobo(Iceman)

• 30 December 2004 - 13:53

Milja:

alvast een gelukkig nieuwjaar en nog veel plezier daar!!!

• 30 December 2004 - 15:40

Harry:

Feliz Ano Nuevo 2005

• 30 December 2004 - 21:43

Nina/ Stephan:

Bij deze wens ik jullie een leuk oud-en nieuw, weer eens wat anders dan gourmetten bij fam. Epskamp. Gelukkig Stephan dat je tas is aangekomen, en Nina wat vond je van je cadeautje??
    XXX

• 30 December 2004 - 21:44

Lieke:

Beetje stom wask, moet mn naam erbij zetten..
    ( foutje gezien bij Mi)

• 31 December 2004 - 12:03

Tannie Epskamp:

Lieve vakantievierders voor jillie alle zes een prettige jaarwisseling en veeeeel goeds toegewenst voor 2005. Ik heb het druk we vieren de oudjaaravond bij ons thuis.
    Ton is aan het werk tot 9 uur en dan snel om de restjes van de gourmet op te eten en dan knallen tot later.
    groetjes tannie

• 31 December 2004 - 12:50

Lia:

Vakantievierders wij wensen jullie een goede jaarwisseling toe en een gelukkig en een gezond 2005! Proost.
    Liefs Bert, Chiel, Milja en Lia